>
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf versie 71017 heeft onze kassa meerdere menukaarten als optie. Tot nu toe heeft de kassa 1 menu met restaurant prijs, afhaalprijs en bezorgprijs. Alle gerechten waren dus voor afhalen en restaurant hetzelfde behalve de prijs. Hier hebben de meeste klanten toch veel plezier van. Nu komen er klanten die voor het restaurant andere nummers gebruiken, andere karakters en een andere menu kaart. Dan is het niet handig om door te gaan met 1 menu kaart. Ook voor de Wok en bezorgdienst kan een aparte menu-kaart ingericht worden.

Technology at your fingertips; een restaurant heeft andere gerechten als een afhaalkaart. Het wokgedeelte heeft maar enkele gerechten. Iedere afdeling heeft zijn eigen gerechten, eigen nummers en andere nummers per gerecht. Toch wil een Restaurant dit allemaal tegelijk.

Deze week krijgen we de eerste klant met een apart menu voor het restaurant en afhalen in 1 kassa. Binnenkort kan een restaurant ook een menukaart houden voor de middag, avond, weekend of een kerstkaart. Laat weten als u dit nodig heeft, dan gaan we snel helpen.