Welkom

BLOG

Onze BLOG

Waarom kassaku?

Hier 10 redenen om onze kassa in uw restaurant te gebruiken:

1. Een intuïtief makkelijke kassa, die direct te gebruiken is na installatie. Moderne knoppen en te zelf te programmeren.

2. We groeien mee met uw bedrijf. Meerdere kassa's, netwerken, een nieuwe bezorgdienst. Uitbreiden kan dus makkelijk.

3. Installatie en service aan huis. We leveren en zorgen goed voor de klanten die we regelmatig bezoeken.

4. Een snel systeem, waarmee tijd bespaart wordt. Een snelle computer met swipe en goed geteste software.

5. Rapportage op maat, zoals uw boekhouding het wil. Eventueel aansluiten op uw boekhoud software.

6. Via de Cloud helpen we klanten en verbeteren uw menukaart, geven nieuwe software en advies.

7. We geven een mooie look aan uw restaurant, een hart voor uw restaurant waar je trots op mag zijn.

8. Ons product is uiterst betrouwbaar. We hebben extreem lage service kosten door gebruik van duurzame materialen.

9. We helpen mee met uw succes. We geven tips voor een beter gebruik van de kassa en passen de software aan.

10. Klanttevredenheid is ons ENIGE doel. Laten we de wereld samen mooier en lekkerder maken.

 

Zo hebben we...

1. Producten van hoge kwaliteit die lang meegaan.. zelfs na 25 jaar zijn er nog klanten met ons product uit 1994!

2. We maken uw kassa op maat. Uw wensen gaan we aan werken om uw plezier te verhogen.

3. Service binnen 24 uur lukt ons in 95% van de gevallen.

4. We spelen zelfs piano of vleugel in uw restaurant.

 

Kassa huren

Huur een combinatie van KASSAKU software en onze betrouwbare hardware en u bent jarenlang verzekerd van een bedrijfszeker afrekensysteem met de juiste service. Onze systemen zijn uiterst compact, altijd voorzien van een touchscreen.
Alle kassasystemen worden voorgeïnstalleerd geleverd. De artikelinformatie zetten we in uw kassa en we zorgen dat die door het restaurant zelf kan worden aangepast. Dit leren we restaurants doorgaans in korte tijd. Ook kunnen we dit op afstand doen via internet; daarmee bespaart u hoge installatiekosten. Via een klantenscherm zijn aanbiedingen en prijsacties door uzelf te maken. Wij passen uw kassa eenvoudig en snel volledig aan uw individuele behoeften!
Met de veelvuldige functies van onze kassasoftware en de kassasystemen optimaliseert u uw bedrijfsstructuren en verbetert u uw klantenbinding.

Onze kleinste kassa is slechts 14cm lang en is waterdicht, stofvrij en geruisloos. Hierdoor kan er bijna niets kapot gaan! De onderdelen die we gebruiken komen uit de industrie en zijn van hogere kwaliteit dan consumenten; hierdoor kan de apparatuur 24/7 draaien. Ook de software is reeds in veel restaurants aanwezig met een record van 22 jaar in Vlissingen en Venlo!
Nu is dit systeem te huur voor een extreem laag bedrag per maand en zelfs per dag te huur. ZO kunnen we ook voor evenementen een speciale kassa leveren.

Doorgaans geven we eerst demonstratie en bekijken de locatie en de menu-kaart. Dan kunnen we een passende offerte maken en eventuele opties bespreken. Na het invoeren van alle artikelen gaan we dit uitvoerig met de klant controleren en daarna is het systeem bruikbaar. Voor verhuur is het nodig dat de apparatuur regelmatig met internet wordt verbonden om de licentie te waarborgen. Ook voor service bespaart het voorrijkosten als we de kassa op afstand kunnen verbeteren en aanpassen aan uw wensen. Het begint echter altijd met een eerste gesprek en demonstratie op ons kantoor of in uw restaurant. Bel dus snel 040-2441253 en maak een afspraak zonder verplichtingen.

De prijzen variëren tussen 60 en 100 euro per maand, afhankelijk van het aantal printers en de verwachte huurtijd. Daarnaast vragen we installatiekosten en wordt het eerst jaar huur vooruit betaald als borg. Daarna geldt een termijn van 3 maanden, waarin de huur in de eerste week betaald wordt.

 

 

Sponsor

In 1995 heeft familie Heyboer op Borneo een nieuwe leven begonnen. Ze hebben zich ontfermd over zwerfkinderen en ze een toekomst gegeven. Zer hebben een dorp gebouwd waar nu 600 kinderen leven, naar school gaan en over Jezus Christus leren.  Onze directeur Frida is er zelf gaan kijken en heeft er onlangs een lezing over gegeven. Voor ieder kind daar is een sponsor nodig voor 25€ per maand. Wij gaan voortaan een gedeelte van onze winst gebruiken om die kinderen daar te steunen.

In 2018 sponsoren we nog steeds 25% van de netto winst aan goede doelen. Een nieuw goed doel dat ons erg positief bevalt gaat over een huis met moeders die bevallen. We vinden dit een erg nobel doel om te sponsoren. Een persoon uit Eindhoven doet daar vrijwilligerswerk en dat is keigoed! Voor meer informatie kijk op https://newbeginningshome.org/ en http://www.nlf.me/new-beginnings-home/ voor meer informatie.

Vanaf 2014 sponsoren we goede doelen. Vanuit onze Christelijke achtergrond geven we een gedeelte van onze winst aan de volgende goede doelen. Klanten met ons afrekensysteem steunen deze dus ook. We vinden het fijn te weten dat zeker 90% van onze bijdrage terecht komt waar het hard nodig is.

 

http://www.nlf.me/

Het tweede doel dat we steunen met met dan 20 miljoen rupiah is de Indonesische kerk die we in 2014 bezocht hebben. Met onze steun kunnen ze een nieuw kerkgebouw maken in Indonesië, waar je voor een prikkie een heel gebouw neerzet.

 

 

Pagina 1 van 2