Robuust

Een stevige machine met een robuuste metalen behuizing. Kabels zijn netjes weggewerkt in de monitor. Geen aparte PC meer nodig, dus ruimtebesparend. FEC en ELO hebben de beste kwaliteit, wij gebruiken FEC omdat we die mooier viinden. Beeldscherm is krasvrij glas en erg sterk.

Veel mogelijkheden

Afhalen. Voor een cafetaria ook "eat inside": niet inpakken, de klant eet aan een tafeltje naar keuze. Makkelijk prijzen wijzigen voor speciale klanten, wel of geen nummertje afdrukken, telefonisch alvast bestellen met tijdstip, makkelijk geld wisselen, keukenbon in het chinees, nederlands of met een monitor. Bijbestellen na het afrekenen.

Eenvoudig in gebruik

Direct te gebruiken zonder handleiding. Grote knoppen met goede tekst of duidelijk symbool. Duidelijk overzicht van alle bestellingen terwijl je een nieuwe bestelwijze kiest. Hierbij ook het weerbericht op het scherm en een duidelijke klok.

Multi menu

Gebruik meerdere menu kaarten, exporteer of importeer ze vanuit een USB stick in EXCEL. Kies voor afhalen, bezorgdienst en restaurant een aparte menu-kaart of ga 's middags vast een nieuwe menu-kaart voorbereiden. Zorg dat artikelen in de juiste volgorde staan om sneller te bestellen. De kassa kan ook sorteren op alfabet of zoeken op naam.

Wisselgeld

Druk op de biljetten die de klant geeft, zoals een briefje van 10 en 20. De kassa bepaalt het wisselgeld en opent de geldla zodra de bestelling bevestigd wordt. Plaatjes op het beeldscherm van alle geldsoorten maakt het systeem intuitief en makkelijk in gebruik. Een aparte PIN knop zorgt dat de geldla niet opengaat, de klant moet dan digitaal betalen.

Menu kaart zelf wijzigen

Wij typen uw menu-kaart om de kassa bij levering direct te gebruiken. Wijzigingen zijn erg makkelijk en per functie hebben we een overzicht: namen wijzigen, gerecht nummers wijzigen, prijzen wijzigen, BTW wijzigen, kleuren wijzigen, printers instellen, plaatjes per gerecht, verplaatsen gerechten. Chinees invoeren met Pinyin 拼音, handschrift herkenning 手写, woordenboek 字典, radical input 激进.

Combineren

Een restaurant op de kassa kan rustig gecombineerd worden met afhalen, thuisbezorgd, bezorgdienst of een wok. Door meerdere functies te combineren zijn minder kassa's nodig. Op de plattegrond is een tasje om af te halen, tijdens het typen van een tafelnaam kun je op het afhaaltasje drukken voor een nieuwe bestelling. Razendsnel switchen is een pre voor afhalen.

Sterke database

De computer is sterk beveiligd tegen misbruik. Gegevens worden diverse malen bewaard in een relationele database. Persoonlijke gegevens worden encrypted opgeslagen. Een professionele Linux versie zorgt dat het systeem virusvrij blijft en erg stabiel loopt.

Snel uitbreidbaar

Zelf de menukaart uitbreiden tijdens het bestellen. Chinees handschrift herkenning. Keuze uit gerechten van 20 andere restaurants. Nederlands chinees gerechten vertaalboek. Allemaal om snel de menu kaart te typen. Achteraf kunt u de kleur nog aanpassen, nummertje toevoegen van het gerecht.

Levenslang

Door keuze van goede componenten maken we minder winst dan een concurrent. Hierdoor gaat ons systeem weinig defect en hebben we een goede reputatie. En als er toch iets gebeurt, komen we snel in actie! Afhaalsystemen moeten blijven werken, anders is er direct paniek. Onze systemen werken feilloos bij onze klanten.

Printer instelbaar

Tot 5 keukenprinters en een verzamelprinter zijn mogelijk. Ieder printer kan Chinees 中文 en Nederlands afdrukken in diverse groottes. Stille printers krijgen een melody-box. Supersnel, een afhaalbestelling duurt slechts enkele secondes per afdruk. Opnieuw afdrukken ook mogelijk. Zelfs bijbestellen naderhand als andere klanten zijn geweest is nog mogelijk.