opsplitsen tafel, direct afrekenen

Tijdens het opspliten van een tafel, kan direct een gedeelte worden afgerekend. Hiervoor zijn 2 afrekenknoppen bijgekomen in dit scherm. Handig voor de bediende die een tafel opsplitst tijdens het afrekenen.

Je kunt in dit voorbeeld direct €71 afrekenen, maar ook €9 afrekenen. Dat maakt het simpel in gebruik. Restaurants met service contract krijgen deze optie natuurlijk gratis via internet of e-mail.

Biergasten

De plattegrond heeft tot nu toe tafels, ronde en vierkante. Nu ook met biergasten. Deze komen drinken aan de bar en na het afrekenen gaan ze weer weg. Iedere gast heeft zijn eigen naam, Avatar en bestelling. Ook de tijd staat erbij in minuten. Sleep een nieuwe biergast naar de juiste plek op de kaart met je vinger, simpel!

Bij het starten kiest de bediende een plaatje per klant. Andere klanten zijn leverbaar, mits u een goede beschrijving geeft.

Bestelling ook op menu-kaart

 

Op de menukaart is nu het aantal bestelde artikelen zichtbaar, rechtsboven in het klein, Dit kan handig zijn om iets bij te bestelllen.

Op het beeldscherm ziet dat er zo uit: Links staat de hele bestelling en rechts op de menu-kaart staan de aantallen nog een keer. Hierdoor kan sneller gewerkt worden.

 

 

 

Geavanceerd voorraadbeheer 添加到库存

Onze voorraadbeheer is uitermate geschikt voor dranken, eten, combinaties van ingredienten, maar ook kratten bier en nonfood. Vanaf heden gaat ons systeem uw voorraad bijhouden. U kunt makkelijk voorraad bijhouden voor een gedeelte van uw menukaart. Een duidelijk waarschuwingssysteem voor artikelen die binnenkort niet meer leverbaar zijn.

Bestellingen die te laat zijn zijn zichtbaar in het systeem.

Ieder gerecht bestaat uit onderdelen, die noemen we smurfen.

Ieder gerecht heeft dus diverse delen en een percentage daarvan. Zo is een glas wijn bij ons 15% van een fles wijn.

Voor ieder deeltje houden we een lijst van bestellingen bij en wanneer het gebruikt wordt in een gerecht. Zo kunnen we precies voorspellen wanneer uw voorraad op is. Zo gaat de voorraad nooit op en gaat klanttevredenheid omhoog!
Ook bij deze functie hebben we de indeling beperkt tot een minimum. Weinig knoppen op het scherm, een goed overzicht en bestellingen intuitief afdrukken per leverancies. Huidige klanten krijgen deze optie voor een kleine bijdrage, klanten uit 2019 kunnen dit gratis krijgen bij ons volgende bezoek. Bel voor een demonstratie 040-2441253!

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën

Pagina 1 van 14