>

Cooking Monitor in de keuken

De Cooking monitor wordt geïnstalleerd in de keuken. Een monitor of TV in de keuken laat alle bestellingen zien van het personeel, vanaf het moment dat er getypt wordt. Zo kan de keuken precies volgen wat er in het restaurant gebeurt.

 Onze Cooking Monitor heeft veel configuratie mogelijkheden om af te stemmen op uw restaurant. Het kan gebruikt worden voor afhalen, restaurant tafels, wok-bestellingen en bezorgdiensten. Dit allemaal tegelijk natuurlijk. De Cooking monitor laat de chef en personeel overal in de keuken zien wat er besteld is en helpen de bestelling snel naar de klant te krijgen. Natuurlijk eerst gebruikt in de fast-food industrie, nu is het gangbaar in ieder Chinees restaurant. Het bespaart zowel papier als geeft een snellere verwerking van het eten. De klanten zullen hierom smullen!

Natuurlijk kunnen we dit in iedere taal laten zien, inclusief het Chinees.

De monitor in de keuken is passief of actief. In het laatste geval kan de keuken zelf een bestelling wegdrukken als een bestelling gereed is. Volgend jaar kan de keuken ook zelf bestellingen wijzigen en nieuwe tafels invoeren.