Thuisbezorgd afrekensysteem

Onze thuisbezorgd oplossing KASSAKU blijft vernieuwen. Eenvoudig te gebruiken, veel mogelijkheden, uitbreidbaar met afhalen en restaurant opties. Onze kassa is robuust en gaat jarenlang mee. Door de SQL database blijft de data goed bewaard. Ook komen er steeds nieuwe innovaties, zoals een monitor in de keuken in plaats van een printer, keuzemenu's worden steeds uitgebreider en de lettertypes in de keuken gaan in het Nederlands en Chinees.

Een degelijk thuisbezorgd systeem waar de bezorgtijd kan worden ingesteld, korting kan worden verrekend, klanten worden bewaard op een veilige manier, de klant kan zien wanneer het eten onderweg is, wanneer het koken begint en of de levertijd wijzigt. Allemaal belangrijk voor klanten die nogmaals bestellen bij uw restaurant!!

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met Chinese restaurants, we weten precies de wensen van de Aziatische keuken.

Zelf de menukaart samenstellen, kleuren wijzigen, prijzen aanpassen, plaatjes toevoegen, BTW instellen, printers instellen per gerecht.


Handschrift herkennen met Simplified en Originele karakters.

Snel kiezen uit thuisbezorgd, tafels, afhalen en de status wijzigen. Ook bestellingen wijzigen.

 

Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Natuurlijk hebben we ook een overzicht voor de keuken, configuratie, boekhouding, statistieken en nog veel meer...