Weerbericht op het scherm

Op het hoofdscherm is sinds vorig jaar het weerbericht te zien. Dit wordt ieder uur opgehaald en is afhankelijk van de plaats en tijd van de dag. Het kan behulpzaam zijn bij de voorbereiding. Ook is het weer makkelijk om met klanten over te praten, politiek en godsdienst liggen vaak moeilijk. We wensen onze klanten overdag mooi weer en 's nachts een buitje.

 

Naast het weerplaatje is ook de windsnelheid en windrichting op het beeldscherm in de richting van het pijltje. Het weer wordt per plaatsnaam bepaald, niet per straat. Voor het weer moet de kassa in verbinding staan met internet, anders is er geen weer. Alleen poort 80 is hiervoor nodig., de rest is afgeschermd door de kassa.

Keuken afdruk ook in restaurant

Net voor het afrekenen bepaalt de ober hoe vaak de bestelling wordt afgedrukt. Soms wil deze ook een bon in het restaurant. Vanaf nu is dit mogelijk. Kies het aantal bonnen in de keuken en het aantal bonnen in het restaurant.

Afdrukken kan tot nu toe 0x, 1x of 2x. We kunnen ook direct naar het afrekenen. Voor enkele restaurants zetten we 0x uit, het minimum is dan 1x.

Dit bericht kan voortaan ook anders eruit zien, maar alleen als het restaurant dat wil. Per bestelling kiezen we dan of deze naar de keukenprinters gaat of naar de rekening printer. Soms wil de ober er nog iets bij schrijven of verbeteren, dan is dit handig:

Laat weten als u deze functie ook wilt in uw restaurant.

Nieuw Belasting Clusters

Een aantal klanten willen groepen van gerechten graag apart zien in de boekhouding. Daar zijn we hard mee bezig geweest. In het voorbeeld hieronder staan een aantal clusters, voor Thee, Koffie, bieren en koude dranken. Deze komen ook op de boekhouding als de klant het wil.

Nadat alle clusters zijn ingesteld, komen deze clusters op de boekhouding bij het kiezen van volgende optie "BELASTING CLUSTERS". Dit werkt bij een jaarrapport, kwartaalrapport, maandrapport en dagrapport. Het totaal van ieder cluster wordt berekend, inclusief korting en BTW.

Op de printer of in Excel kan dit er zo uitzien:

 

We denken dat best veel restaurants interesse hebben in deze uitbreiding. Klanten met service contract en klanten van 2019 krijgen dit gratis. Regel een afspraak met frida op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53984260. Dan heeft u een beter overzicht over de verkoop.

Boekhouding correctie

Door een software fout wordt de boekhouding soms verkeerd uitgerekend bij diverse restaurants. Hierdoor wordt er soms euros of tientjes teveel belasting betaald, wat nu is opgelost. Restaurants en cafetaria's die hiervan last hebben kunnen een tegen benzineprijs een update van de software krijgen. Dit geldt voornamelijk bij klanten vanaf juni 2018 tot oktober 2019. Het is alleen bij restaurants die regelmatig bestellen na het afrekenen. Bel ons en we gaan het oplossen voor de kerst...

\

Subcategorieën

Pagina 1 van 15