Op rekening betalen

Onze klanten hebben veel klanten die graag op rekening betalen. Tijdens het afrekenen of op het einde van de dag kan bepaald worden welke rekeningen later betaald worden. De manager kan een overzicht krijgen (zie plaatje) van de rekeningen per klant en daar een rekening afdrukken en versturen per e-mail. 

De rekeningen die verstuurd moeten worden kunnen geselecteerd worden. Onderaan staat het totaal van de geselecteerde rekeningen. Deze kun je verzenden naar de klant, er komt dan een envelop achter de naam. Als de klant betaald heeft na een aantal dagen, kunnen we die rekeningen hier uit de lijst weghalen. natuurlijk komen alleen de klanten in de lijst waarvan we geld tegoed hebben.

Wie interesse heeft hierin krijgt hiervan een update op zijn kassa. Maak een afspraak op 040-2441253.

Sorteren menu kaart

Hoeveel heb ik de laatste maand verkocht ?

Welk gerecht moet ik als eerste op de menu kaart zetten ?

Wat verkoopt helemaal niet ?

Vragen die ieder restaurant zich wel eens stelt. Tijdens het verplaatsten van de menu-kaart zetten we voortaan automatisch het aantal verkochte producten. Hiermee heeft het restaurant een indicatie van de verkochte aantallen. Meestal is dit aantal voor de afgelopen maand, dat geeft genoeg data. Misschien moeten we ook nog een knop maken die alles automatisch sorteert op verkoop aantallen, dat laten we aan u over.

Vertaalknop

Om een tekst naar het Chinees te vertalen, heeft onze kassa een woordenboek van 30 geselecteerde restaurants. Dit is vaak nog niet genoeg, dus nu kan ook via internet een vertaling worden gevonden.

 

Eerst de nederlandse tekst invoeren van een gerecht of iets anders:

 

Daarna op de vertaalknop drukken, de vertaling komt dan op het scherm:

Ieder jaar  krijgen we nieuwe uitdagingen van restaurants, die zetten we in een Mantis lijst en gaan ze een voor een toevoegen aan de kassa. De leukste opties doen we het eerst. Zo krijgen de meest gave kassa van heel Nederland. Bel voor meer wensen in de kassa met 040-2441253 en vertel ze allemaal aan Frida. Wellicht komen we dan een paar maanden later op bezoek met de nieuwe functionaliteit.

Nieuw kassa-systeem

Vorig jaar hebben we bij twee restaurants ons nieuwe PP1635 systeem gelanceerd. Het is een computer, 15" aanraakscherm en hard disk in een krappe, elegante behuizing met voornamelijk krasvrij glas en aluminium. Het slanke formaat past erg goed in kleinere ruimtes,, waar toch een volwaardig kassa-systeem nodig is om snel bestellingen te verwerken.  Er zijn verschillende uitbreidingen mogelijk zoals diverse klantenschermen. Standaard past er een USB-printer en een seriele printer op. In een netwerk kan deze kassa ook netwerk printers aansturen.

Een klant in zeeland waar dit systeem dagelijks wordt gebruikt heeft een snackbar vlakbij de Noordzee; vanwege de beperkte ruimte bij de toonbank hebben we dit systeem hier geplaatst met onze kleinste printer en een geldlade. Gerechten komen hier in het Nederlands en in het Chinees.

Op dit moment is het nog op voorraad, maar de komende maanden kunnen we geen voorraad meer krijgen van onze leverancier. Minimum afhaalprijs van dit systeem is vandaag 1455,- excl. BTW. Bel voor interesse 040-2441253

 

Subcategorieën

Pagina 1 van 16