Nieuw kassa-systeem

Vorig jaar hebben we bij twee restaurants ons nieuwe PP1635 systeem gelanceerd. Het is een computer, 15" aanraakscherm en hard disk in een krappe, elegante behuizing met voornamelijk krasvrij glas en aluminium. Het slanke formaat past erg goed in kleinere ruimtes,, waar toch een volwaardig kassa-systeem nodig is om snel bestellingen te verwerken.  Er zijn verschillende uitbreidingen mogelijk zoals diverse klantenschermen. Standaard past er een USB-printer en een seriele printer op. In een netwerk kan deze kassa ook netwerk printers aansturen.

Een klant in zeeland waar dit systeem dagelijks wordt gebruikt heeft een snackbar vlakbij de Noordzee; vanwege de beperkte ruimte bij de toonbank hebben we dit systeem hier geplaatst met onze kleinste printer en een geldlade. Gerechten komen hier in het Nederlands en in het Chinees.

Op dit moment is het nog op voorraad, maar de komende maanden kunnen we geen voorraad meer krijgen van onze leverancier. Minimum afhaalprijs van dit systeem is vandaag 1455,- excl. BTW. Bel voor interesse 040-2441253