Thuisbezorgd integratie

Veel restaurants hebben onze kassa en daarnaast een laptop voor Thuisbezorgd. Dat kost erg veel ruimte en het overtypen van bestellingen is niet altijd handig, zeker niet op zaterdag en zondag. Gelukkig is dat nu bijna voorbij, omdat we Thuisbezorgd in onze eigen kassa gaan integreren.

Thuisbezorgd.nl voorziet in de groeiende vraag naar thuis bezorgde maaltijden en is nu de grootste leverancier van Nederland. Op een drukke zondagavond bestellen 150 mensen per minuut hun avondmaaltijd via Thuisbezorgd.nl. Ook uw restaurant kan hiervan gebruik maken, dadelijk ook in combinatie met ons kassa-systeem.

We hebben een samenwerking met deze organisatie en gaan de systemen koppelen via het internet. Va Thuisbezorgd kunnen mensen kiezen uit uw restaurant op Internet en bestelt daar zijn maaltijd. Het eten komt daarna vanzelf in het restaurant uit de printer in de keuken. Als het eten klaar is, gaat het restaurant dit bezorgen. Hiervoor is wel een goede internet verbinding noodzakelijk. Heeft u ook interesse in dit systeem, laat het dan weten. Het is geschikt voor Nederlandse, Chinese en Indonesische restaurants. Eventueel wordt de naam vertaald naar het Chinees.

groet van,