>

Historie

We zijn een jong dynamisch bedrijf, gestart in 2011 met het leveren van een uniek Chinees kassa-systeem genaamd KASSAKU. We willen een goed en mooi product leveren, een kwalitatief product waar klanten tevreden over zijn. Sinds 1994 heeft de eigenaar ervaring met Chinese restaurants en kent de speciale werkomstandigheden. In 2010 is door verschillende restaurant-eigenaren gevraagd om een opvolger van het populaire programma Restaurant Manager, de kassa die nog steeds gebruikt wordt in veel restaurants. Binnen een jaar ontwikkeling is het programma 中餐 tot stand gekomen, dat nu werkt in 5 Chinese restaurants.
Samen met klanten zijn we bezig de beste kassa voor uw restaurant te maken. Hiernaast is ons systeem dankzij regels van de stichting Betrouwbare afrekensystemen een degelijke en betrouwbare kassa geworden.

Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld tegen de achtergrond van onze intentie om:

  • Een duurzaam en hoogwaardig kassasysteem te leveren.
  • Dit systeem op uitstekende wijze van service te voorzien zodat het in alle opzichten voldoet.
  • Een duurzame relatie aan te gaan met onze gebruikers.
  • Helder te regelen wat de wederzijdse verplichtingen zijn.

We willen graag ons systeem laten zien en van gedachten wisselen over de mogelijkheden en voorwaarden.

Sinds 2014 willen we als christelijke organisatie ook enkele goede doelen gaan sponsoren. Hiervoor willen we 25% van onze winst nuttig besteden. Van ieder afrekensysteem dat we verkopen gaat 25% van de winst naar het zendingswerk in arme landen. Hiermee willen we de wereld iets beter maken.