Kassa huren

Huur een combinatie van KASSAKU software en onze betrouwbare hardware en u bent jarenlang verzekerd van een bedrijfszeker afrekensysteem met de juiste service. Onze systemen zijn uiterst compact, altijd voorzien van een touchscreen.
Alle kassasystemen worden voorgeïnstalleerd geleverd. De artikelinformatie zetten we in uw kassa en we zorgen dat die door het restaurant zelf kan worden aangepast. Dit leren we restaurants doorgaans in korte tijd. Ook kunnen we dit op afstand doen via internet; daarmee bespaart u hoge installatiekosten. Via een klantenscherm zijn aanbiedingen en prijsacties door uzelf te maken. Wij passen uw kassa eenvoudig en snel volledig aan uw individuele behoeften!
Met de veelvuldige functies van onze kassasoftware en de kassasystemen optimaliseert u uw bedrijfsstructuren en verbetert u uw klantenbinding.

Onze kleinste kassa is slechts 14cm lang en is waterdicht, stofvrij en geruisloos. Hierdoor kan er bijna niets kapot gaan! De onderdelen die we gebruiken komen uit de industrie en zijn van hogere kwaliteit dan consumenten; hierdoor kan de apparatuur 24/7 draaien. Ook de software is reeds in veel restaurants aanwezig met een record van 22 jaar in Vlissingen en Venlo!
Nu is dit systeem te huur voor een extreem laag bedrag per maand en zelfs per dag te huur. ZO kunnen we ook voor evenementen een speciale kassa leveren.

Doorgaans geven we eerst demonstratie en bekijken de locatie en de menu-kaart. Dan kunnen we een passende offerte maken en eventuele opties bespreken. Na het invoeren van alle artikelen gaan we dit uitvoerig met de klant controleren en daarna is het systeem bruikbaar. Voor verhuur is het nodig dat de apparatuur regelmatig met internet wordt verbonden om de licentie te waarborgen. Ook voor service bespaart het voorrijkosten als we de kassa op afstand kunnen verbeteren en aanpassen aan uw wensen. Het begint echter altijd met een eerste gesprek en demonstratie op ons kantoor of in uw restaurant. Bel dus snel 040-2441253 en maak een afspraak zonder verplichtingen.

De prijzen variëren tussen 60 en 100 euro per maand, afhankelijk van het aantal printers en de verwachte huurtijd. Daarnaast vragen we installatiekosten en wordt het eerst jaar huur vooruit betaald als borg. Daarna geldt een termijn van 3 maanden, waarin de huur in de eerste week betaald wordt.