Ons bedrijf werkt mee aan een mooiere wereld, onze kernwaarden zijn gebaseerd op Liefde, Kwaliteit, Vertrouwen, Klantgericht en Erkenning. Hierdoor geven we 25% van onze winst aan goede doelen. De volgende doelen worden door ons gesponsord:

Living Waters Village

In 1995 heeft familie Heyboer op Borneo een nieuwe leven begonnen. Ze hebben zich ontfermd over zwerfkinderen en ze een toekomst gegeven. Zer hebben een dorp gebouwd waar nu 600 kinderen leven, naar school gaan en over Jezus Christus leren.  Onze directeur Frida is er zelf gaan kijken en heeft er onlangs een lezing over gegeven. Voor ieder kind daar is een sponsor nodig voor 25€ per maand. Wij gaan voortaan een gedeelte van onze winst gebruiken om die kinderen daar te steunen.

Borneo

New Beginnings

In 2019 sponsoren we nog steeds 25% van de netto winst aan goede doelen. Een nieuw goed doel dat ons erg positief bevalt gaat over een huis met moeders die bevallen. We vinden dit een erg nobel doel om te sponsoren. Een persoon uit Eindhoven doet daar vrijwilligerswerk en dat is keigoed!

New Life

New Life Foundation

N.L.F. biedt hulp aan mensen in nood. Met name de langdurig zieken, gehandicapten en bejaarden hebben het moeilijk in een land waar corruptie hoogtij viert en armoede toeslaat.

Het gebeurt steeds meer dat, nu de kinderen hun geluk zoeken in het buitenland, de vader of moeder alleen achterblijft in Albanië. Dat gaat goed zolang de ouders nog goed ter been zijn en bij hun volle verstand. Maar met het ouder worden komen ook vaak de gebreken.

NLF

Chinees Biljart

We hebben het NK Chinese Pool gesponsord in 2018. Als leverancier met Chinese kassa's hebben we hier nieuwe contacten opgedaan.

Pool