Sponsor

In 1995 heeft familie Heyboer op Borneo een nieuwe leven begonnen. Ze hebben zich ontfermd over zwerfkinderen en ze een toekomst gegeven. Zer hebben een dorp gebouwd waar nu 600 kinderen leven, naar school gaan en over Jezus Christus leren.  Onze directeur Frida is er zelf gaan kijken en heeft er onlangs een lezing over gegeven. Voor ieder kind daar is een sponsor nodig voor 25€ per maand. Wij gaan voortaan een gedeelte van onze winst gebruiken om die kinderen daar te steunen.

In 2018 sponsoren we nog steeds 25% van de netto winst aan goede doelen. Een nieuw goed doel dat ons erg positief bevalt gaat over een huis met moeders die bevallen. We vinden dit een erg nobel doel om te sponsoren. Een persoon uit Eindhoven doet daar vrijwilligerswerk en dat is keigoed! Voor meer informatie kijk op https://newbeginningshome.org/ en http://www.nlf.me/new-beginnings-home/ voor meer informatie.

Vanaf 2014 sponsoren we goede doelen. Vanuit onze Christelijke achtergrond geven we een gedeelte van onze winst aan de volgende goede doelen. Klanten met ons afrekensysteem steunen deze dus ook. We vinden het fijn te weten dat zeker 90% van onze bijdrage terecht komt waar het hard nodig is.

 

http://www.nlf.me/

Het tweede doel dat we steunen met met dan 20 miljoen rupiah is de Indonesische kerk die we in 2014 bezocht hebben. Met onze steun kunnen ze een nieuw kerkgebouw maken in Indonesië, waar je voor een prikkie een heel gebouw neerzet.