Maatwerk in uw operatie

Rapportage op maat, zoals uw boekhouding het wil. Eventueel aansluiten op uw boekhoud software. We tunen het systeem naar uw eisen met vele opties of zelfs nieuwe mogelijkheden.

Toegang via de cloud

Sommige klanten helpen we via de Cloud aan nieuwe software en menu-uitbreidingen. We verbeteren uw menukaart vanuit Eindhoven, geven nieuwe software en advies op afstand.

Mooi en elegant

We geven een mooie look aan uw restaurant, een hart voor uw restaurant waar je trots op mag zijn. Zowel het apparaat als de software zijn een streling voor het oog.

Betrouwbaar voor jaren

Ons product is uiterst betrouwbaar. We hebben extreem lage service kosten door gebruik van duurzame materialen. Sommige klanten hebben nog hun kassa uit 1994 met onze software!!

Makkelijk in gebruik

Een intuïtief makkelijke kassa, die direct te gebruiken is na installatie. Moderne knoppen en te zelf te programmeren. Vooral voor mensen die niets van computers weten is dit uw oplossing.

Groei van uw bedrijf

We groeien mee met uw bedrijf. Meerdere kassa's, netwerken, een nieuwe bezorgdienst. Uitbreiden kan dus makkelijk. Als voorbeeld hebben we een klant met 3 restaurants en een ander met 3 verdiepingen.

Bij de klant thuis

Installatie en service aan huis. We leveren en zorgen goed voor de klanten die we regelmatig bezoeken. We rijden veel kilometers om klanten gerust te stellen en software bij te stellen op uw locatie.

Snel-Sneller-Snelst

Een snel systeem, waarmee tijd bespaart wordt. Een snelle computer met swipe en goed geteste software. Onder Linux met SSD en geoptimaliseerde software in C++ wordt de optimale snelheid verweven.

Succes met de kassa

We helpen mee met uw succes. We geven tips voor een beter gebruik van de kassa en passen de software aan om uw omzet te vergroten. De eerste 3 maanden komen we doorgaans 3x op bezoek hiervoor.

Alles voor klanttevredenheid

Klanttevredenheid is ons ENIGE doel. Laten we de wereld samen mooier en lekkerder maken. Hier werken we dag en nacht aan als het moet.

Service 24 uur

Service binnen 24 uur lukt ons in 95% van de gevallen. We hoeven maar enkele keren per jaar dringend naar een klant, maar doen dat zo snel mogelijk. In het weekend nog sneller.

Uw gegevens zijn veilig

Met digitale RFID sleutels en codes kan niemand uw systeem uitlezen of gegevens inzien zonder toestemming. Beveiliging moet optimaal zijn, vooral via internet.