+31 653984260

OVER ONS 关于我们

Over ons

In 1994 is de eigenaar begonnen in een kassabedrijf in Eindhoven voor Aziatische restaurants. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met restaurants in Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland. In 2010 is Bart gevraagd door Chinezen om een nieuw systeem te maken en een jaar later waren de eerste drie klanten een feit! Op 1 oktober 2011 is Houkes Horeca Applications geboren.


De Eigenaar spreekt Nederlands, Engels, Duits en ook wat Chinees Mandarijns, zijn vrouw is Indonesisch. De gehele software is dan ook in het Engels, Chinees, Indonesisch, Duits en andere talen zijn op aanvraag. We helpen graag restaurants, afhaal restaurants, bezorg restaurants, wok restaurants, a la carte en ook cafetaria's, restaria's en friettenten aan een snelle kassa met weinig onderhoud.


Onze prijzen zijn eerlijk, onze kassa is ook eerlijk. Onze kassa mag misschien duurder zijn, wel leveren dan ook erg goede service aan huis en hebben geen extra kosten per maand of per jaar. Een eenmalig bedrag, vaak slechts 2% van uw jaaromzet om een goede kassa te krijgen van een gezond bedrijf. Even ter vergelijking, een kassa kost bijvoorbeeld 2500 euro en gaat 20 jaar mee bij een restaurant. Deze kost dan 8 euro per maand, wat met 1 klant al is terug verdiend.


Voor kleine restaurants en nieuwe friettenten geven we een betalingsregeling van 70/30%, waarbij we 70% willen bij aankoop en de 30% als de klant tevreden is binnen een jaar. Voor die 30% gaan we iets extra doen en de kassa zo veranderen als de klant het wil. Omdat we fabrikant zijn van de kassa, kunnen we veel veranderen aan de kassa. Updates kunnen we makkelijk installeren vanuit Eindhoven.


We noemen ons Kassaku. Dit is Indonesisch voor "Mijn Kassa". Alles waar je "ku" achter schrijft is "van mij". Nederlanders denken soms ook aan KassaKoe, dus werkt die website www.kassakoe.nl ook.

met vriendelijke dank

Bart Houkes

Manager Kassaku


TAGS:

Kassaku, Horeca, Chinees,

Contact

+31 653 98 4260

bart@kassaku.nl

Holterberglaan 34

5628 DD Eindhoven

Contactnl_NLDutch
×
×

Winkelmand