HOUKES HORECA APPLICATIONS


Over ons

In 1994 is Bart (de eigenaar) begonnen met een kassabedrijf in Eindhoven voor Aziatische restaurants samen met een Chinese zakenman. Hier heeft hij vier jaar gewerkt voor restaurants in Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland. In 1998 is hij hiermee gestopt en bij Philips gaan werken.

In 2010 heeft Bart op straat een restaurant eigenaar ontmoet , waarvan de kassa na 16 jaar is gestopt. Hij vraagt om een nieuwe te maken en investeert in de ontwikkeling daarvan. Een jaar later is er een prototype dat bij Meiwah wordt geinstalleerd en het bedrijf is een feit! Op 1 oktober 2011 is Houkes Horeca Applications geboren. Direct waren er 3 grote restaurants geinteresseerd en is de onderneming op een goede manier gestart.

Bart spreekt Nederlands, Engels, Duits en ook wat Indonesisch en Mandarijns, zijn vrouw is Indonesisch. De gehele software is dan ook in het Engels, Chinees, Indonesisch, Duits en andere talen zijn op aanvraag. We helpen graag restaurants, afhaal restaurants, bezorg restaurants, wok restaurants, a la carte en ook cafetaria’s, restaria’s en friettenten aan een snelle kassa met weinig onderhoud.

Onze prijzen zijn eerlijk, onze kassa is ook eerlijk. Onze kassa mag misschien duurder zijn, wel leveren dan ook erg goede service aan huis en hebben geen extra kosten per maand of per jaar. Een eenmalig bedrag, vaak slechts 2% van uw jaaromzet om een goede kassa te krijgen van een gezond bedrijf. Even ter vergelijking, een kassa kost bijvoorbeeld 2500 euro en gaat 20 jaar mee bij een restaurant. Deze kost dan 8 euro per maand, wat met 1 klant al is terug verdiend.


Voor kleine restaurants en nieuwe friettenten geven we een betalingsregeling van 70/30%, waarbij we 70% willen bij aankoop en de 30% als de klant tevreden is binnen een jaar. Voor die 30% gaan we iets extra doen en de kassa zo veranderen als de klant het wil. Omdat we fabrikant zijn van de kassa, kunnen we veel veranderen aan de kassa. Updates kunnen we makkelijk installeren vanuit Eindhoven.


We noemen ons Kassaku. Dit is Indonesisch voor “Mijn Kassa”. Alles waar je “ku” achter schrijft is “van mij”. Nederlanders denken soms ook aan KassaKoe, dus werkt die website www.kassakoe.nl ook.


Op dit moment loopt het erg slecht met de zaak, Bart heeft noodgedwongen ander werk aangenomen. Toch zijn we ook nog bezig voor kassa’s en willen volgend jaar de app leveren aan diverse restaurants om de bediening te ondersteunen met bestellen. We geven graag demonstraties aan restaurants om ons product te keuren, hier wordt erg positief op gereageerd.

met vriendelijke dank

Bart Houkes

Manager Kassaku


TAGS:

Kassaku, Horeca, Chinees,

nl_NLDutch
×
×

Winkelmand