Introductie

Sinds 2023 hebben we ook een winkelkassa, die is nog in ontwikkeling maar is ook al in gebruik. Artikelen scannen met barcodes is erg snel. Bij het afrekenen komt een overzichtelijke bon als de klant het wil.

Configureren

Ieder persoon in de winkel krijgt zijn eigen sleutel en beveiliging. Niet iedere sleutel mag artikelen toevoegen of de boekhouding bekijken. Zo voorkomt u misverstanden en krijgt niemand de omzet te zien die alleen voor de managers bedoeld is.

Bestellen

Bestellen kan op verschillende manieren in hetzelfde scherm. Iedere methode heeft voordelen, het gaat er uiteindelijk om dat het artikel snel gevonden wordt.

Bestellen met pagina

Een aantal artikelen hebben mogelijk geen barcode, dan zijn er 6 sneltoetsen waarmee categorien gekozen worden. Bij iedere categorie kunnen artikelen staan die de kassa zelf kan kiezen.

Bestellen met zoekfunctie

Door een paar letters te kiezen van een artikel zoekt de kassa naar mogelijke keuzes. Dit hoeft niet het eerste gedeelte te zijn. Ook afkortingen zijn mogelijk, zo kun je CTS typen om Chinese Tomaten Soep te zoeken.

Bestellen via barcode

De barcode kan gescand worden of ingetypt. Een gedeelte van de barcode typen kan ook, dan komen alle artikelen die overeen komen met de reeks die is ingevoerd. Het makkelijkste blijft de barcode scanner.
Bij een onbekende barcode kan onmiddelijk een nieuw product worden toegevoegd, die ook in de bestelling komt.

Afrekenen

Bij het afrekenen zijn de standaard functies opgenomen: geldla openen, korting geven, opmerking toevoegen, bestelling verwijderen, aantal afdrukken instellen, rekenmachine, taal wijzigen.

De betaalwijze kan makkelijk gekozen worden: Knoppen voor 5, 10, 20 en 50 euro staan op het scherm. Een knop voor pinbetaling is aanwezig. Opsplitsen in soorten geld is ook makkelijk, maar ook achteraf nog te wijzigen. Alles voor snelle klanttevredenheid.

Nieuwe features

Iedere winkel mag helpen met vragen naar nieuwe mogelijkheden. We maken een kassa op maat. Voor kleine wijzigingen vragen we geen kosten, voor grotere wijzigingen vragen we een bijdrage.

zh_CN简体中文
Scroll to Top