zc-adapt-font

Font automatisch kiezen Mocht de tekst niet passen, wordt deze automatisch kleiner gemaakt tot het wel past Zo kunnen lange gerechten toch op het beeldscherm getoond worden en hoeven we niets af te korten.Dit geldt uiteraard voor alles in de kassa, voor iedere naam en ieder gerecht.

Twin items bewerken

Twin items bewerken Het is nu mogelijk om 2 willekeurige gerechten te combineren in een Twin-Item. Hierdoor zijn er veel minder gerechten nodig. Rechts staan 10 gerechten, waar 25 combinaties mee mogelijk zijn die nuttig zijn. Twins hebben altijd 1 prijs en zijn nooit meer te scheiden.

bug-new-item

Nieuw Artikel toevoegen Een nieuw artikel toevoegen gaat nu ook goed met meerdere menu-kaarten. Ook is deze functie handig bij een lege pagina, als het eerste artikel toegevoegd wordt. De knop NIEUW ARTIKEL zorgt voor een artikel met de naam – en een lichtgrijze achtergrond.

Statiegeld-keuken

Statiegeld in keuken Het is ook mogelijk om statiegeld op keuken-artikelen te gebruiken. Dit ging echter fout bij het afrekenen en bij het wijzigen van de betaalwijze. Gelukkig hebben we dit snel opgelost.

Scroll naar boven