MENU BEWAREN uitgebreid

MENU BEWAREN

Nu met slepen vanuit je geheugen naar het restaurant, afhalen, bezorgen of naar je USB-stick.
Ook direct een menu aanwijzen en “VERANDER MENUKAART” drukken, dan kun je alles wijzigen van die menu-kaart.
Letters worden kleiner als de tekst niet meer past, reuze handig voor erg lange namen.
Maximum is 1024 menukaarten op je kassa en oneindig op een USB-stick.
Handig sorteren van je menukaarten kan ook in het geheugen.
Een menukaart die gebruikt wordt mag nog steeds niet weggehaald worden natuurlijk.

Zoeken op .

Zoeken op .

Nu ook zoeken met puntje in de letter. Het touch scherm heeft naast 0-9 ook een puntje. Een specifieke klant wil dit graag gebruiken.

zc-adapt-font

Font automatisch kiezen

Mocht de tekst niet passen, wordt deze automatisch kleiner gemaakt tot het wel past Zo kunnen lange gerechten toch op het beeldscherm getoond worden en hoeven we niets af te korten.
Dit geldt uiteraard voor alles in de kassa, voor iedere naam en ieder gerecht.

Twin items bewerken

Twin items bewerken

Het is nu mogelijk om 2 willekeurige gerechten te combineren in een Twin-Item. Hierdoor zijn er veel minder gerechten nodig. Rechts staan 10 gerechten, waar 25 combinaties mee mogelijk zijn die nuttig zijn. Twins hebben altijd 1 prijs en zijn nooit meer te scheiden.

bug-new-item

Nieuw Artikel toevoegen

Een nieuw artikel toevoegen gaat nu ook goed met meerdere menu-kaarten. Ook is deze functie handig bij een lege pagina, als het eerste artikel toegevoegd wordt. De knop NIEUW ARTIKEL zorgt voor een artikel met de naam – en een lichtgrijze achtergrond.

Statiegeld-keuken

Statiegeld in keuken

Het is ook mogelijk om statiegeld op keuken-artikelen te gebruiken. Dit ging echter fout bij het afrekenen en bij het wijzigen van de betaalwijze. Gelukkig hebben we dit snel opgelost.

Statistieken per gerecht

Statistieken per gerecht wordt bij meerdere menu-kaarten vaak op het verkeerde gerecht gedaan. Dit is opgelost vanaf version 13.11.6. Hier is een van de grafieken die dit feature laat zien.

Dit is opgelost voor de Jaar grafiek, de Kwartaal grafiek, de Maand grafiek, de Week grafiek, de Dag grafiek en de Grafiek per uur.

HIerlangs staat een grafiek per uur. Dit gerecht is 110x verkocht tussen 5 en 6 uur op vrijdag, het wordt echter nooit tussen 20:00 en 21:00 verkocht op vrijdagen. Deze informatie kan soms interessant zijn bij het voorraad beheer.

Ook is er een nieuwe categorie bijgekomen in de tijd, dat is statistieken per jaar. Dan wordt per jaar een balk in de grafiek gezet met een totaal aantal of totaal prijs.

Scroll naar boven