Introductie

Een klantenscherm gaat over communicatie met de klant. Zodra deze binnenkomt leest deze een welkom, is daardoor direct meer positief. Zodra de bestelling begint, komen hier de artikelen/gerechten die besteld worden. Tenslotte komt de prijzen in beeld, als die niet overeenkomen kan direct de bestelling worden verbeterd. Zonder klantenscherm komt de klant pas thuis erachter dat het verkeerd is begrepen.

Ingebouwd klantenscherm 2×20

Al onze nieuwe systemen kunnen makkelijk worden uitgebreid met een klantenscherm van 2 regels met 20 karakters. Dit is genoeg voor de meeste namen en prijzen. Hier kan geen Chinees worden weergegeven.

Grafisch klantenscherm 800×600

Op onze kassa past ook een grafisch scherm. Hier kunnen we plaatjes, advertenties en andere berichten zetten. Een gedeelte is voor de bestelling, de rest voor advertenties. Vraag naar de mogelijkheden. Dit kunnen we op maat maken, tot nu toe wordt het weinig gebruikt.

Extern klantenscherm 2×20

In een aantal plaatsen staat de kassa niet recht naar de klant gericht. Een apart klantenscherm is dan de betere oplossing. Hier hebben we 2 variaties in. Een staat op de toonbank, de andere zit aan een paal van 40 cm hoog. Op de foto het klantenscherm op paal.

Scroll naar boven