Fouten opgelost

Hieronder de fouten die zijn opgelost in ons systeem. Voor nieuwe features kijk ook in onze Blog

Tafel opsplitsen werkt weer

Opsplitsen van tafel 2 met tafel 2 stopt het splitsen. Nu komt er tafel 2 en tafel 2a, waarbij gerechten van tafel 2 naar tafel 2a verplaatst kunnen worden. Zo kun je snel van een tafel een gedeelte afrekenen….

bug-new-item

Nieuw Artikel toevoegen Een nieuw artikel toevoegen gaat nu ook goed met meerdere menu-kaarten. Ook is deze functie handig bij een lege pagina, als het eerste artikel toegevoegd wordt. De knop NIEUW ARTIKEL zorgt voor een artikel met de naam – en een lichtgrijze achtergrond….

Statiegeld-keuken

Statiegeld in keuken Het is ook mogelijk om statiegeld op keuken-artikelen te gebruiken. Dit ging echter fout bij het afrekenen en bij het wijzigen van de betaalwijze. Gelukkig hebben we dit snel opgelost….

Statistieken per gerecht

Statistieken per gerecht wordt bij meerdere menu-kaarten vaak op het verkeerde gerecht gedaan. Dit is opgelost vanaf version 13.11.6. Hier is een van de grafieken die dit feature laat zien. Dit is opgelost voor de Jaar grafiek, de Kwartaal grafiek, de Maand grafiek, de Week grafiek, de Dag grafiek en de Grafiek per uur. HIerlangs staat een grafiek per uur. Dit gerecht is 110x verkocht tussen 5 en 6 uur op vrijdag, het wordt echter nooit tussen 20:00 en 21:00 verkocht op vrijdagen. Deze informatie kan…

Scroll naar boven