Introductie

Een groot voordeel is onze kassa bij afhalen. Gerechten worden gekozen uit overzichtelijke pagina’s, eventueel met swype, zodat snel alle gerechten gekozen worden. Door vragen aan de klant wordt snel de bestelling duidelijk. Bij het afrekenen komt een overzichtelijke bon als de klant het wil en komt in de keuken een lijst voor de keuken. Chinees schrijven hoeft niet meer.

PP-1635

PP1635 voorkant

Ons meest verkochte model. Een stevige metalen kast, mooi afgewerkt en kabels worden weggewerkt. Alle prijzen zijn gemaakt voor dit model.

PP-9635

Mooier model met metalen randen. Een punt aansluiting op de achterkant voor meer flexibiliteit. Ook start deze kassa sneller op.

X-pos

xpos systeem

Elegant breedbeeld systeem met hogere resolutie en meer contrast, moderne vorm waarbij alle kabels en aansluitinging onder de tafel zijn weggewerkt.

Tweedehands

Vraag naar onze demo’s tegen een ruime korting. Zo hebben we een kassa met nieuw moederbord die een jaar gebruikt is. We hebben ook nog een systeem met toetsenbord in plaats van touchscherm. Op de demo apparatuur zit 3 maanden garantie. We kunnen hier ook goede service aan verlenen.

demo
Scroll naar boven