Introductie

Ons systeem heeft grote voordelen als kassa bij afhalen. Gerechten worden gekozen uit overzichtelijke pagina’s, eventueel met swype, zodat snel alle gerechten gekozen worden. Door vragen aan de klant wordt snel de bestelling duidelijk. Bij het afrekenen komt een overzichtelijke bon als de klant het wil en komt in de keuken een lijst voor de keuken. Chinees schrijven hoeft niet meer.

Eat inside

Speciaal voor cafetaria’s is er eat-inside gemaakt. Een aantal klanten neemt eten mee, andere blijven juist eten in het restaurant. Terwijl de ene klant liever een bord heeft, wil de andere een tasje. De keuken moet dit weten om het op de juiste manier te brengen. Dit kan tijdens het bestellen nog gewijzigd worden. Steeds meer bellen klanten en komen het later ophalen, dat is dus een tasje met telefoon.

Bestellen

Bestellen kan op verschillende manieren, waarbij makkelijk tussen deze methodes gewisseld wordt. Iedere methode heeft voordelen, het gaat er uiteindelijk om dat het gerecht snel gevonden wordt. Nieuw personeel zal vaker met Bestellen op Naam (zoekfunctie) werken, terwijl sommige klanten liever Bestellen met Nummers. Het meest populair blijft Bestellen met Pagina, waarbij zowel de menu-kaart als de bestelling in beeld is.

Bestellen op pagina

De menu-kaart is hierbij ingedeeld in 9, 12, 15 of 18 groepen met een Nederlandse en Chinese naam. Deze hebben ieder een knop en zijn altijd zichtbaar. Het is makkelijk om naar een andere groep te gaan. Iedere groep heeft tot 10.000 gerechten en kan swype gebruiken. De grootte is instelbaar voor iedere groep. Het swypen kan van links naar rechts of van boven naar beneden per groep instelbaar.
Hier kan ook het nummer van het gerecht worden gekozen. Als er meerdere gerechten zijn met dat nummer komt een keuze-menu.

Bestellen met zoekfunctie

Door een paar letters te kiezen van een gerecht zoekt de kassa naar mogelijke keuzes. Dit hoeft niet het eerste gedeelte te zijn. Ook afkortingen zijn mogelijk, zo kun je BPS typen om Babi Pangang Speciaal te zoeken.

Tijdelijke prijzen

Bij afhalen heb je soms afwijkende prijzen op bepaalde tijden of dagen van de week. Zo heeft een klant op maandag en vrijdag gratis kroepoek, of kun je voor 17:00 gratis koffie krijgen. Speciale Prijzen zijn door de manager in te stellen.

Clusters

Automatisch kiezen van bijgerechten. Bij ieder gerecht kunnen meerdere clusters zitten in de juiste volgorde. Dit kan zijn 3 uit 20 gerechten, 1 uit 3 of alle andere combinaties.
Nu kunnen cluster artikelen ook verstopt worden, zodat ze alleen werken bij een cluster.
Voor afhalen en restaurant kunnen andere prijzen gelden. Sowieso heeft iedere keuze binnen een cluster een eigen prijs.

Tijdelijke prijzen

Veel cafetaria’s hebben afwijkende prijzen op bepaalde tijden of dagen van de week. Zo heeft een klant op maandag en vrijdag piza’s voor 9€, of kun je voor 12:00 gratis koffie krijgen. Speciale Prijzen zijn door de manager in te stellen.

Tijden

Iedere bestelling wordt op tijd geleverd. Er zijn verschillende manieren om de tijd in te voeren.
In onze nieuwste dialoog komen die methodes samen:
1. Type de tijd met een toetsenbord.
2. Knop +10 minuten, -10 minuten. De tijd wordt dan uitgerekend.
3. Klok waar de wijzers verplaatst kunnen worden. Sleep de wijzers naar de juiste tijd.

Scroll naar boven