Introductie

Onze kassa werkt fantastisch snel bij een cafetaria. Gerechten worden gekozen uit Overzichtelijke Pagina’s, eventueel met swype, zodat snel alle gerechten gekozen worden. Tijdens het bestellen komen de gerechten op een Klantenscherm. Door vragen aan de klant wordt snel de bestelling duidelijk. Door automatisch bijgerechten te kiezen met Clusters is de bestelling snel gedaan om naar de volgende klant te gaan. Bij het Afrekenen komt een overzichtelijke bon als de klant het wil en komt in de keuken een lijst voor de keuken. In de keuken kan Chinees, Nederlands of een andere taal gebruikt worden.

Eat inside

Speciaal voor cafetaria’s is er eat-inside gemaakt. Een aantal klanten neemt eten mee, andere blijven juist eten in het restaurant. Terwijl de ene klant liever een bord heeft, wil de andere een tasje. De keuken moet dit weten om het op de juiste manier te brengen. Dit kan tijdens het bestellen nog gewijzigd worden. Steeds meer bellen klanten en komen het later ophalen, dat is dus een tasje met telefoon.

Bestellen

Bestellen kan op verschillende manieren, waarbij makkelijk tussen deze methodes gewisseld wordt. Iedere methode heeft voordelen, het gaat er uiteindelijk om dat het gerecht snel gevonden wordt. Nieuw personeel zal vaker met de zoekfunctie werken, terwijl sommige klanten liever nummers roepen. Schakelen tussen de 3 methodes is makkelijk met een druk op de knop.

Bestellen op pagina

Bij Bestellen op Pagina is de menu-kaart ingedeeld in 9, 12, 15 of 18 groepen met een Nederlandse (en Chinese naam). Deze groepen zijn zichtbaar en kunnen direct gekozen worden, het is makkelijk om naar een andere groep te gaan. Iedere groep heeft tot 10.000 gerechten en kan swype gebruiken. De grootte is instelbaar voor iedere groep. Het swypen kan van links naar rechts of van boven naar beneden per groep instelbaar.
Hier kan ook het nummer van het gerecht worden gekozen. Als er meerdere gerechten zijn met dat nummer komt een keuze-menu.

Bestellen met zoekfunctie

Bij Bestellen met Zoeken kun je door een paar letters te kiezen van een gerecht zoeken naar mogelijke keuzes. Deze A.I. methode begrijpt wat de klant wil en zoekt zelfs afkortingen, zo kun je BPS typen om Babi Pangang Speciaal te zoeken.

Bestellen op nummer

Bij Bestellen op Nummer is de menu-kaart is niet meer zichtbaar, alleen nummers of namen kunnen worden ingetypt. De letters zijn dan veel groter. Bij meerdere keuzes komt een overzichtelijk keuze menu.

Clusters

Automatisch kiezen van bijgerechten gebeurt met Clusters. Bij ieder gerecht kunnen meerdere clusters zitten in de volgorde die de manager kiest. Dit kan zijn 3 uit 20 gerechten, 1 uit 3 of andere combinaties.
Nu kunnen cluster artikelen ook verstopt worden, zodat ze alleen werken bij een cluster.
Voor afhalen en restaurant kunnen andere prijzen gelden. Sowieso heeft iedere keuze binnen een cluster een eigen prijs.

Tijdelijke prijzen

Veel cafetaria’s hebben afwijkende prijzen op bepaalde tijden of dagen van de week. Zo heeft een klant op maandag en vrijdag piza’s voor 9€, of kun je voor 12:00 gratis koffie krijgen. Speciale Prijzen zijn door de manager in te stellen.

Tijden

Iedere bestelling wordt op tijd geleverd. Er zijn verschillende manieren om de tijd in te voeren.
In onze nieuwe dialoog komen die samen:
1. Type de tijd met een toetsenbord.
2. Knop +10 minuten, -10 minuten. De tijd wordt dan uitgerekend.
3. Klok waar de wijzers verplaatst kunnen worden. Sleep de wijzers naar de juiste tijd.

Scroll naar boven