Plattegrond kiezen

Door in het Hoofdmenu op Plattegrond te drukken kom je bij de plattegrond. Ook bij Tafels Kiezen is er een knop om naar de plattegrond te gaan. De plattegrond kan er zo uit zien, afhankelijk van het restaurant:

De plattegrond heeft ronde en vierkante tafels. Die zijn lichtbruin als ze niet gebruikt zijn. Ze zijn donkergrijs als ze gereserveerd zijn. Als er gegeten wordt zijn ze vaak groen en staat er een bedrag bij met een tijd. Na een aantal uren (instelbaar) wordt een tafel rood. Een groene en rode tafel hebben een schaduw, waaraan je kunt zien hoelang de tafel al bestaat.

Tafel 3 heeft €44,00 en is een kwartier bezig. Tafel 14 heeft €16,50 en is ook een kwartier bezig. Tafel 17 heeft €11,00 en is al ruim een uur aan tafel. Tafel 1 heeft €22,50 en is al over de helft van de tijd. Tafel 18 is te lang bezig en heeft maar €7,80 besteld. Tafel 7 is rond en net begonnen. Tafel 12 heeft €95,- en heeft net drinken gekregen met een vol glas. Tafel 14 heeft allang geen drinken gekregen want het glas is bijna leeg. Door op tijd drinken aan te bieden kan het restaurant meer omzet maken.

Bovenaan het scherm staan handige functies om:
1. De plattegrond kiezen. Nu is de restaurant plattegrond gekozen, door hierop te drukken gaat de kassa naar de volgende plattegrond (terras?).
2. Personen toevoegen aan een tafel. Vooral bij All-in-One wordt per persoon een bedrag afgesproken.
3. De Geldla openmaken.
4. Een Afhaal Bestelling doen.
5. Terug naar het Hoofdscherm.

Onderaan het scherm staan 4 handige functies:
1. Kies Afrekenen van een tafel die niet op de plattegrond staat.
2. Kies Bestellen op Nummer. Hier wordt de transactie gevraagd waarvoor wordt besteld.
3. Tafels Herschikken is belangrijk als tafels op een andere plaats worden gezet.

Scroll naar boven