7 Jaren Boekhouding

De 7-jaren boekhouding is een verplichting naar de Nederlandse wet. Onze kassa kan deze laten zien, exporteren naar een USB-stick of afdrukken op de printer. Het is eenvoudig om jaren te zien, maanden, kwartelen, maanden, dagen van een maand, een enkele dag of zelfs een enkele rekening.
Bij het starten van de 7-jaren boekhouding in de manager functies, komt het volgende beeld:

Eerst komt het jaren rapport. Iedere regel heeft de omzet en BTW over een geheel jaar. Deze kan worden afgedrukt met de printer bovenaan het scherm. Als er een USB-stick in de kassa wordt geplaatst komt er binnen enkele secondes een USB-stick op het scherm. Met die knop kan het jaren rapport op de USB-stick komen.
Zodra een van de jaren wordt aangeraakt, komt een jaar rapport met 12 maanden:

Dit is de maandrapportage. Iedere regel heeft de omzet en BTW over een maand in het gekozen jaar. Deze kan worden afgedrukt met de printer bovenaan het scherm. Als er een USB-stick in de kassa wordt geplaatst komt er binnen enkele secondes een USB-stick op het scherm. Met die knop kan het jaren rapport op de USB-stick komen. Met de pijltjes kan snel naar de vorige en volgende jaar worden veranderd.
Zodra een van de maanden wordt aangeraakt, komt een jaar rapport met 31 dagen:

Dit is de dagrapportage. Iedere regel heeft de omzet en BTW over een dag in de gekozen maand. Deze kan worden afgedrukt met de printer bovenaan het scherm. Als er een USB-stick in de kassa wordt geplaatst komt er binnen enkele secondes een USB-stick op het scherm. Met die knop kan het jaren rapport op de USB-stick komen. Met de pijltjes kan snel naar de vorige en volgende maand worden veranderd.
Zodra een van de dagen wordt aangeraakt, komt een rekeningen rapport van de gekozen dag:

Dit is de rekeningen rapportage. Iedere regel heeft de omzet en BTW over een rekening in de gekozen maand. Rode rekeningen zijn verdacht en hebben wijzigingen. Deze rapportage kan worden afgedrukt met de printer bovenaan het scherm. Als er een USB-stick in de kassa wordt geplaatst komt er binnen enkele secondes een USB-stick op het scherm. Met die knop kan het jaren rapport op de USB-stick komen. Met de pijltjes kan snel naar de vorige en volgende dag worden veranderd.
Zodra een van de rekeningen wordt aangeraakt, komt een rekening in beeld met alle gerechten van die klant:

Dit is de gekozen rekening. Hier is de gekozen rekening duidelijk met details. Van ieder gerecht is de besteltijd zichtbaar. Deze rekening kan worden afgedrukt met de printer bovenaan het scherm. Als er een USB-stick in de kassa wordt geplaatst komt er binnen enkele secondes een USB-stick op het scherm. Met die knop kan het jaren rapport op de USB-stick komen. Met de pijltjes kan snel naar de vorige en volgende rekening worden veranderd.

Scroll naar boven