Namen wijzigen

De manager kan de artikelen wijzigen, bij kleinere winkels vaak ook het personeel. Zonder geldige sleutel kan er niets gewijzigd worden. Bij artikelen wijzigen is een optie om de namen van de artikelen te wijzigen.

Hier zijn verschillende opties (wit/grijze knoppen):
* Kopie eten, het artikel wordt een kopie van gemaakt op dezelfde pagina maar dan onderaan of op een lege positie. Deze kopie kan daarna gewijzigd worden onafhankelijk van het originele artikel.
* Eten weg, het artikel wordt nu verwijderd. Dit hoeft niet altijd eten te zijn.
* Nieuw artikel, er komt dan een lege knop op het scherm.
* Zoeken, als je dit 1x drukt komen er 5000 gerechten uit andere restaurants in een lijst links. Zie het volgende scherm:

De namen lijst links kan je in zoeken door nogmaals op ZOEKEN te drukken, dan kun je een gedeelte van de naam intypen die je wilt toevoegen. De rode vlakken links kun je slepen met 1 vinger naar de juiste plek in de menu-kaart. Dan is zowel de Nederlandse als de Chinese taal goed. Het systeem zal dan wel de prijs vragen voor dit gerecht.

Groepen wijzigen

De grijze vlakken zijn groepen rechtsonder. Iedere groep heeft een naam. Alle artikelen horen bij 1 groep. Een groep kan van naam veranderen door de groep lang ingedrukt te houden. Zodra de tekst editor komt kan de naam veranderd worden. Om de Chinese naam te wijzigen moet eerst het scherm in het Chinees gezet worden. Dat kan met de taal-knop of de spatiebalk.

Scroll naar boven