Menu Bewaren

Door in het Hoofdmenu de functie Verander Menukaart te kiezen en daarna Menu Bewaren te drukken komt het volgende scherm tevoorschijn:

Hier kunnen we menukaarten aanmaken voor het restaurant, afhalen en bezorgen. Iedere menu-kaart heeft zijn eigen gerechten, clusters. Iedere menu-kaart kan makkelijk op een USB-stick gezet worden of zelfs in een ander restaurant gebruikt worden. Elke menukaart heeft ook een Nederlandse en een Chinese naam. Zodra we op een menukaart drukken, komt een menutje tevoorschijn. De export functie is alleen zichtbaar als er een geldige USB-stick gebruikt wordt.

Functies bij Menu Bewaren:
* Een willekeurige menukaart op een USB stick zetten. Eerst moet een USB stick worden toegevoegd, daarna met het menu of slepen van een menu-kaart.
* Een menukaart verwijderen met het menu. Druk 2x op een menukaart en kies verwijderen. Druk daarna nogmaals op de groene knop.
* Menu kaarten in de juiste volgorde zetten met de pijltjes omhoog en omlaag.
* Een menukaart gebruiken in het restaurant.
* Een menukaart gebruiken voor afhalen.
* Een menukaart voor telefonisch bezorgen gebruiken.
* Informatie van een menukaart opvragen.
* Direct de menukaart wijzigen. Kies een menukaart en druk op Verander Menu Kaart.
* Een menukaart van een USB stick in de kassa zetten voor gebruik.
* Een menukaart dupliceren. Er is dan een kopie van de huidige menukaart. Deze kan daarna veranderd worden, bijvoorbeeld met kerst-prijzen, kerst-menus en aangepaste namen voor het seizoen.

Scroll naar boven