Introductie

Een groot voordeel is onze kassa bij bezorgen van maaltijden. Gerechten worden telefonisch bepaald en direct ingetypt met een adres. Voor bezorgen hebben onze kassa vaak een aparte menukaart met overzichtelijke pagina’s, waar snel alle gerechten gekozen worden. Door vragen aan de klant wordt snel de bestelling duidelijk. Bij het afrekenen komt een overzichtelijke bon als de klant het wil en komt in de keuken een lijst voor de keuken. Chinees schrijven hoeft niet meer. Vaak komt op de keukenbon ook de levertijd en naam van de klant.

Bestellen

Bestellen kan op verschillende manieren, waarbij makkelijk tussen deze methodes gewisseld wordt. Iedere methode heeft voordelen, het gaat er uiteindelijk om dat het gerecht snel gevonden wordt.

Bestellen op pagina

Bij Bestellen op Pagina is de menu-kaart ingedeeld in 9, 12, 15 of 18 groepen met een Nederlandse en Chinese naam. Deze hebben ieder een knop en zijn direct oproepbaar, het is makkelijk om naar een andere groep te gaan. Iedere groep heeft tot 10.000 gerechten en kan swype gebruiken. Gerechten kunnen per groep een ander formaat hebben. Het swypen kan van links naar rechts of van boven naar beneden per groep.

Bestellen met zoekfunctie

Bij Zoeken naar Gerecht kunnen we door een paar letters te kiezen van een gerecht zoeken naar mogelijke keuzes. Dit hoeft niet het eerste gedeelte te zijn. Ook afkortingen zijn mogelijk, zo kun je BPS typen om Babi Pangang Speciaal te zoeken. Het zoekresultaat is direct zichtbaar terwijl je typt.

Bestellen op nummer

De menu-kaart is niet meer zichtbaar bij Nummer Bestellen, alleen nummers of namen kunnen worden ingetypt. De letters zijn dan veel groter. De klant kies altijd nummers, wat handig is bij telefonisch bestellen.

Clusters

Automatisch kiezen van bijgerechten. Bij ieder gerecht kunnen meerdere clusters zitten in de juiste volgorde. Dit kan zijn 3 uit 20 gerechten, 1 uit 3 of alle andere combinaties.
Nu kunnen cluster artikelen ook verstopt worden, zodat ze alleen werken bij een cluster.
Voor afhalen en restaurant kunnen andere prijzen gelden. Sowieso heeft iedere keuze binnen een cluster een eigen prijs.

Tijden

Iedere bestelling wordt op tijd geleverd. Er zijn verschillende manieren om de tijd in te voeren.
In onze nieuwe dialoog komen die samen:
1. Type de tijd met een toetsenbord.
2. Knop +10 minuten, -10 minuten. De tijd wordt dan uitgerekend.
3. Klok waar de wijzers verplaatst kunnen worden. Sleep de wijzers naar de juiste tijd.

Scroll naar boven