Introductie

Een groot voordeel is onze kassa bij een wok. Gerechten worden gekozen uit overzichtelijke pagina’s, eventueel met swype, zodat het bestellen zo snel mogelijk verloopt. Door vragen aan de klant wordt snel de bestelling duidelijk. Bij het afrekenen komt een overzichtelijke bon als de klant het wil en komt in de keuken een lijst voor de keuken. Chinees schrijven hoeft niet meer.

Plattegrond

Naast de Tafel Kiezen op naam, kan ook op een Plattegrond de tafel gekozen worden. In dit overzicht staat vaak ook de prijs van de tafel, hoe lang de tafel al bezig is en of er drinken nodig is op een tafel. De bediende kan Tafels Plaatsen en Verplaatsen, maar alleen de manager kan de plattegronden wijzigen als het nodig is. We gaan meestal de plattegrond voorbereiden voor nieuwe klanten. Personen kunnen worden toegevoegd aan tafels, klanten kunnen makkelijk extra tijd bij kopen of meer personen toevoegen.

Betalen

Afrekenen kan bij een wok voordat er wordt gegeten. Zo hoeft u daarna niet meer op de gasten te letten. Een klant kan daarna nog wel tijd bijkopen, anders wordt de tafel rood en mag de klant vertrekken.

Reserveren

Om te reserveren hebben we wel wat voorbereid, maar nog niet gebruikt bij restaurants. Mocht u de eerste zijn om dit te gebruiken kunnen we een speciale prijs afspreken om hiermee te experimenteren. We maken dit gratis op maat voor uw restaurant en kunnen het daarna aanbieden bij andere klanten.

Scroll naar boven